Syvä-asahi -ohjaajat

Topi Kankaansivu, Lahden alue

Olen rakennusalan ammattilainen, hieroja ja NLP-practioner. Olen harjoitellut ja ohjannut tietoista liikettä (taiji) yli 25 vuotta. Nykyään jatkan taitoni kehittämistä ja ohjaamista pääasiassa Syvä-asahilla. Ohjaan Lahden alueella ja ympäristökunnissa Wellamo-opistossa ja yksityisesti. Yhteydenotot: topi.kankaansivu(at)gmail.com tai

040 5949708.

Juha Pekka Palonen, Hyvinkään, Jokelan, Järvenpään ja Keravan alue.

Olen lähi-hoitaja ja ohjaan Qigongia, Taijita, sekä erilaisia jumppia kansalais-opistoissa Uudenmaan alueella. Ohjauskokemusta minulla on 10 vuotta. Syvä-Asahilla jatkan ohjaustaitojeni kehittämistä ja saan Syvä-Asahista hyviä virikkeitä myös omalle Asahi-polulleni. Yhteydenotot: j-p.palonen(at)luukku.com tai 0400 583913.

Elisa Vuorenmaa, Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alue

Koulutukseltani olen laillistettu sosionmi (amk) ja työskentelen koulutuksen parissa. Opintoihini on kuulunut virike-, toiminta- ja liikuntaryhmien ohjauksen ja neuvonnan opintoja. Vuodesta 2002 alkaen olen harrastanut kiinalaisia lajeja; qigongia, yiquania ja taijita. Asahi tuli mukaan vuonna 2012. Ohjaajaksi olen kouluttautunut kiinalaisten lajien sekä asahin ohjaajakoulutuksissa. Aloitin ohjaajan urani vuonna 2005 urheiluseurassa sekä Tyhy-tuokioiden ohjaajana työpaikoilla ja olen opettanut myös kansalais- ja työväenopistoissa. Nykyään ohjaan qigongia ja asahia. Syvä-asahin koulutuksella olen saanut lisää välineitä ohjaajatyöni kehittämiseen.
Yhteydenotot: elisa.vuorenmaa(at)gmail.com tai 045 6785708

Outi Uurto, Turun seutu

”Asahi on kuin Ferrarilla ajaisi – täydellinen kokemus”, näin kuvaili ensimmäistä Asahi-kokemustaan eräs ryhmäläiseni… Luulen ymmärtäväni mitä hän tarkoitti, vaikken Ferrarilla ole ajanutkaan. Asahissa ”liikutetaan” kokonaista ihmistä, sekä mieltä että kehoa. Ohjaan viikoittain Asahia Turun Seudun Hengitysyhdistyksessä. Myös fysioterapeutin työssäni kuntoutuskeskuksessa käytän Asahia, jonka avulla on mahdollista lähestyä ihmisen työ- ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Asahi-ohjaajakoulutuksen kävin v. 2010. Lisäksi olen käynyt Funktionaalisen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi-koulutuksen v. 2013 sekä Syvä-asahi koulutukset v.2017.

Ota yhteyttä: Outi Uurto 040 1926280 tai outi.uurto(at)gmail.com

Katri Mattila, Hollola, Rovaniemi

Olen tutkijataustainen koulutettu hieroja EAT ja liikunnan ohjaaja (2009). Asahi -ohjaajan koulutuksen olen käynyt 2009 ja täydentänyt osaamistani Funktionaalisen kehotietoisuuden ja Syvä-asahin koulutuksilla 2017. Ohjaan asahi-ryhmiä ja käytän asahin periaatteita liikkuvuuden, kehon ja mielen liikkeiden hallinnan harjoittamiseen sekä itsellä että asiakkailla. Teen ohjauksia Hollolassa ja Rovaniemellä. www.hurmagroup.fi, katri(at)hurmagroup.fi, p. 0400-994314

Harri Harvo, Helsinki ja Järvenpää

Olen kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja vuodelta 2010. Asahin aloitin v. 2012. Käytän asahia työssäni esimerkiksi hyvän ergonomian ja liikkeen hallinnan ohjaamiseen sekä kivunhoidossa. Ohjaan asahia ryhmille ja yksityisesti. Toimipisteeni on Helsingissä, www.rentousvalmennus.com, hharvo(at)gmail.com, p. 050 593 7276

Anneli Meskanen, Jyväskylän seutu

Elämä on koulinut monien mutkien kautta Vaasan kauppakorkeakoulun kasvatista hyvinvointiyrittäjän.Japanista lähtöisin olevan shindon tiellä olen vuodesta 2005, asahiin tutustumisen aloitin 2013 ja sillä tiellä riittää myös tutkimista ja syventämistä.

Olen aina pitänyt rauhallisista liikuntalajeista, joihin mieli ehtii mukaan. Asahi on osoittautunut myös erinomaiseksi työkaluksi erilaisille ryhmille, erilaisiin ja eripituisiin tilaisuuksiin. Erityisen mukavaa asahia on ohjata senioreille.Ohjaan asahia ja shindoa paitsi yrittäjänä, myös Jyväskylän ja Jyvälän kansalaisopistoissa.
Yhteydenotot: anneli(at)sakurastudio.fi, 040 7222 797, yritykseni sivut: www.sakurastudio.fi, myös fb.

Merja Tuomola, Turku